30 November 2010

Haha-Dadali

video

p/s : Banyak harapan saya untuk bulan 12 ni.
Semoga ada sinar keajaiban.

Wajah baru


Saya sebenarnya berangan kalau-kalaulah ofis Danau berwajah begini.
Cantik bukan?

25 November 2010

Imran Ajmain - Jika Engkau Pergi

23 November 2010

p/s


p/s : Masa ni baru tau siapa kawan baik dan siapa kawan masa susah.
Eii, tolonglah. Sangat menjelikkan hokeh.

Dalam troli

Entry ini khas untuk Abg Afiq chan tau.
Hai. Afiqah di Mydin sekarang ni.
Afiqah dah boleh duduk-duduk dalam troli ni.
Best tau pusing-pusing.
Nanti kita jalan sama-sama hokeh!
Bai-bai Abg Afiq chan! ^.*

11 November 2010

Sifat membuli

Malam tadi berkesempatan membuli dia.
Serius cakap dia sangat comel.
Kalau jumpa tepi jalan, memang saya sembunyikan terus. Hehehe
Tapi kejap je dia dapat bertahan.
Sebab lepas tu...err...err..
Serius cakap.
Perasaan saya sekarang ni sangat bahagia.
Bahagia sebab ada Afiqah lah!!! ^.*

p/s : Aura si cilik sangat mempesonakan. 
Buat aku tertawan dengan tingkah lakumu.
Buat aku nanar seketika. 

09 November 2010

Maju

Afiqah dah menampakkan perubahan.
Seronok tengok.
Untuk pertama kali maju terus ke bilik.
Tak sabar nak tunggu yang seterusnya.
p/s : Oh, hari ni dah 25 tahun. Masih lagi mampu bernafas.
Alhamdulillah.

08 November 2010

Eh, mana datang?

Sikit pun saya tak dapat nak agak ada sesuatu berlaku malam Sabtu.
Saya agak penat.
Nyaris-nyaris tak mahu turut serta aktiviti malam.
Tapi bila teringatkan kata-kata si adik "saya rindu sangat kat dia la kak..."
Saya turutkan saja hati.
Walau rintik-rintik hujan bagai mahu menghalang aktiviti luar malam tu. 
Sanggup pula memakai baju hujan datang dari jauh.
Rupa-rupanya, 
Happy birthday to you, -eh, ni birthday siapa? tanya saya kuat.
Happy birthday to you,
Happy birthday to Kak Shidah,
Happy birthday to you...
Kata adik : Sorry akak. Kitorang ada exam lepas ni. Kene celebrate awal. 
Kata adik : Akak tau tak, Ati dari Muar. Siap cakap kat mak "Mak, Ati nak balik Melaka. Nak celebrate birthday Kak Shidah"

Haha. Terima kasih pada semua yang terlibat...
Sampai 206 keping gambar malam tu.
Err....dapat hadiah ni.
Stokin baby 2 pasang.
Hihi. ^.*
p/s : Menghampiri usia 25 tahun. 
Bersama memori terindah. 6 November 2010. Terima kasih.

05 November 2010

Janji Dia


Kebetulan ada masa lapang yang maha banyak.
Tiba-tiba kawan lama menyapa, 
"tak balik johor ke?"
"sok saya kahwin"
"datangla..."
"sempat lagi awak nak balik ni"

(ni la pengantinnya. 
Kamarul Arifin & pasangan, Asilah.
 Semoga berbahagia kekal hingga ke akhir hayat.)

Haha. 
Nampak sangat saya tak update perkembangan terkini kawan-kawan lama.
Bila buka facebook kawan ni, oh...
Bila buka facebook kawan ni, aa?...

p/s : Kesempatan yang ada, melihat perkembangan mereka yang terkini, 
lantas saya faham kenapa mereka bukan ditakdirkan untuk saya. 

04 November 2010

Dalam sedar



Oh, riang di hati hanya Tuhan saja yang tahu.
Baru saya faham erti nikmat yang Dia kurniakan.
Dalam sedar tak sedar.