15 April 2009

Seronok Sangat!!!


Sangat suke arini.. Tengok la tu ape yang ade kat atas..Owh..tu semua barang2 cik ara.. banyak kan dia beli..dekat 2ratus jugak dia habes..bese la..org nak KAHWIN kan.. mcam2 dia beli.. dan seperti biasa saya akan jadi seorang tukang cakap "Beli la, beli la.. cantik2..."..Hahaha..
Sangat suke mempengaruhi orang lain utk beli sesuatu..hehe.. Sila ajak saya jika anda berasa was2 untuk beli barang ye..[^.^]..lalalala..

-p/s:sebenarnya Jusco buat sales arini untuk ahli JCard.. sume org di Jusco mcm dapat barang free je sebab diskaun smpai 80%..Mmh berbaloi la..sangat MURAHHHHHHHHHHHHH...

2 comments:

~nOmira~ said...

waaaa...cik ara sudah membeli belah yer...
bile dia nk dtg umah sy...
dia ckp nk membeli belah kt sini...

c H! e said...

dia xmoh datang sane la akak..sebab dia bz dok balik kg je tiap 2 minggu sekali..huhu..