17 April 2009

Undi Siapa Paling Comel --> Cepat UNDI!!!

Hari ni ade sesi pengundian di sidang blog Inspirasi ini.. Sila vote siapa yang paling comel untuk keempat2 ini..hehe..
Nak hadiah? Vote dulu la..sape paling banyak dapat undian, nanti saya belanja okey?lalala. [^.^]

9 comments:

amal iman said...

cik amal paling comel..
hahahahaha..
no komen=)

c H! e said...

:)..bagus sekali kamu..paling cepat dan pantas!!

kak mus said...

cik ros pling come! sbb die sendiri da puji dia comel,akak pun rase die come..

c H! e said...

wah...mesti ros senyum je sepanjang jalan..hehe

BalkisMR said...

hahaha :g: ade2 je idea bdk ni..

~nOmira~ said...

semua comel...tp betol ckp kMUs...cik rose yg comel sbb ari2 dia puji dia comel...hihihi...

c H! e said...

hik hik...tarikh tutup undian ialah ESOK..nmpk gaya mcm cik rose je yang menang...[^.^]

amal iman said...

tahniah cik ros..sape mng banje sy masuk z00 melaka mlm2

c H! e said...

ops...kalo zoo malam, nampak gaya mmg kene mintak cik rose la belanja okey! haha