06 April 2010

Untuk kita sahaja

Tarikh : 05 April 2010 (Isnin)
Tempat : Dewan Jamuan Bangunan Canselori UTeM
Tajuk : Majlis Penangguhan PSSCM UTeM & Majlis Perpisahan Tenaga Pengajar PSSCM UTeM

Saya kira semua orang pulang dengan perasaan gembira walaupun ada sedih di hati.
Gembira sebab rasanya semua orang enjoy dengan makanan.
Sedih sebab kehilangan tenaga pengajar yang saya kira sangat rapat dengan kita semua.
Sungguhlah. Saya terasa kehilangan.
Terutamanya Kak Yam. Nasib baiklah ia bergenang tak sempat menitis. :(

Terima kasih yang tak terhingga untuk mereka berdua, Abang Malik & Kak Yam.



Kek ni jadi kemuncak acara. Kredit pada Chapique. [^.^]
Rasanya semalam Kak Yam paling happylah. 

Macam grand kan majlis ni? (Adik saya, sila jangan jeles oke. hehe)
Untung saya join kanak-kanak riang, maka rasalah dewan jamuan UTeM ni.. [^.^]


Ahha. Gambar bawah ni pelik sikit. Jenuh 10 kali snap, tapi masih kabur.
Dok pusing sana sini pun kabur. 
Tak tahulah sapa yang ada ikut sekali. Owh, masa ni jam dah pukul 12 malam.
Patutlah pun. [^.^]


Apapun, terima kasih pada AJK yang terlibat.
Harap-harap program akan datang saya dapat ikut.
Hujung bulan kan? Saya tahu. Hehe...

p/s : Hiccup, thanx for the words. I'm really appreciate it. 

4 comments:

andyskynet said...

gambo bwh kabur sbb sy xde hihihi

ajieyatie said...

itu adalah misteri...hehe

yeah!!ujung bulan ni akak join tau...
kite plan wat malam...

Ichi said...

yeaaa

andyskynet said...

yeeyeyeyeyyey