26 October 2009

AGM PSSCM UTeM



Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Ilahi sebab semalam berakhir sudah AGM... rasanya macam dah lama sangat PSSCM UTeM tak buat AGM... Berakhir sudah pergerakan dari ajk yang lepas... Lepas ni Anuar pulak yang take over... [^.^]

Owh, sebenarnye bukan ini yang hendak saya beritahu. Saya berasa sangat sebak bila menghadiri agm ini...
Mengapa? Entah. Lebih-lebih lagi bila menghantar adik-adik pulang D'Apartment. Lagi lama saya di situ, terasa macam ade air mata yang bergenang! Saya tak tipu ok...
-saya sangat sayangkan mereka-


Lupakan sedih saya. Beruntung kan mereka. Baiknya hati saya memasukkan gambar mereka ke dalam entri saya kali ini..Hehe.... Takpe, Irwan xkan tau pasal gambo ni...


Owh.. Yang ini bukan untuk kontrovesi.. Tapi nak btau yang kiri tu YDP PSSCM UTeM sesi 2009/2010...
Untung kan Anuar. Tak pasal2 saya dah glamour kan dia dalam blog saya!  Hehe...
Yang kiri tu, of course la adik ipar saya... Dia selalu malu-malu.. [^.^]



Cepat lihat. Iman Ichi diapipt oleh sape? Iman kene apit ngan Incik Proton... hehe...
Alhamdulillah, dengan adanya Iman, saya senang untuk bergerak ke mana saja.



Ok. Untuk gambar yang terakhir, saya beritahu ape sebenarnya AGM PSSCM UTeM tu...
Inilah dia... Untuk yang dah tau tu, baguslah...
Untuk adik-adik yang bakal mentadbir PSSCM UTeM 2009/2010 semoga buat yang terbaik...
Jadikan yang lepas sebagai pengajaran...Dan semoga sentiasa mencipta kegemilangan...

Ok.Ok... Saya dah cukup puas. Ape2pun, PSSCM UTeM tetap saya sayang...
Tanpa PSSCM UTeM sapelah saya... [^.^]

p/s : Seperti mahu cakap lagi... Oh ya... Semalam memang simfoni cukup comel macam aritu... hehe

2 comments:

irwan said...

ahahahahaha( gelak jahat) beraninye kamu mengumpat ak disini...

Moon said...

Alalala...sdeynyer...sy pn sdey kak..kte akan berpisah..smuanya akan mnuju ke destinasi msing2..moga2 kte semua akan sllu jpe..(T_T)